Renovera
och bygga ut

Alla hus slits över tid och då blir det till slut dags för en renovering. Det ligger i sakens natur att det kan vara svårt att veta hur omfattande en renovering blir innan vi har börjat. Många kunder vill ha ett fast pris på arbetet. Vi gör vårt yttersta för att hålla oss till det priset, men det kan dyka upp oväntade saker längs med vägen. Då gäller det att vara flexibel och lösningsorienterad. De ursprungliga planerna kan behöva ändras.

Enligt vår erfarenhet brukar det lösa sig om alla är medvetna om varför det måste bli ändringar under byggtiden. Renoveringsprojekt ställer extra höga krav på god kommunikation. Det är viktigt för oss att du som kund får veta ändrade förutsättningar i god tid för att kunna ta beslut om hur vi ska gå tillväga.

Det är vanligt att man vill bygga ut huset i samband med en renovering. Hur det går till skiftar från hus till hus och beror på dina behov som husägare. Du kan komma med en ritning från en arkitekt eller en egen ritning. Tack vare att vi har hyveln kvar kan vi ta fram lister och paneler som passar den befintliga stilen.